files/Shiri-sv.png
Carrés blog

Vi skaber en udpræget feminin vare. I selve designprocessen falder det derfor Shiri meget naturligt at bruge fremtrædende kvindelige personligheder som inspiration. Elizabeth Taylor, som, særligt i sine yngre dage, evnede at bære overdådigt store diamanter på en unik, boheme-agtig måde, har været - og er stadig - et stort forbillede for mange af vore smykker, heriblandt Souvenir armbåndet. Karen Blixens mørke og dramatiske univers er bl.a. et forbillede for kollektionen “Romance - No Thanks” i mørkt oxideret sølv.

De mange spændende kuriositeter, som Shiri Rosenzweig henter hjem fra sine rejser rundt omkring i verden, kaster også deres glans over såvel tegnebord som butikker og tjener som inspiration til både detaljering, dekoration og farvevalg.

Kan jeg få genforgyldt mine Carré smykker?

Ja, du kan godt få genforgyldt dine Carré smykker. Du bedes indlevere dit smykke i en af vores forretninger, som vil oplyse om pris og behandlingstid på forgyldningen.

Read more

Mit smykke er gået i stykker, kan I reparere det?

Hvis du har et Carré smykke som er gået i stykker, bedes du tage forbi en af vores forretninger eller sende smykket ind til vores hovedkontor. Vi kigger på smykket og vurderer skaden og kontakter dig med en eventuel pris og behandlingstid.

Read more

Hvordan reklamerer jeg over et defekt smykke?

Hvis smykket du modtager er defekt ved levering bedes du kontakte kundeservice hurtigst muligt på tlf. 33151888 eller mail carre@carre.dk.

Read more

Kan min ordre blive pakket ind som gave?

Hvis smykket du bestiller er til gave, kan du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Vi vedlægger silkepapir og en gavepose som du kan pakke smykket ind i. Alle smykker bliver pakket i en fin smykkeæske.

Read more

Kan jeg betale med gavekort eller tilgodebevis online?

Du kan kun betale med gavekort online, hvis det også er købt online. Er gavekortet udstedt i en af vores forretninger, kan det kun bruges i vores butikker. Det samme er gældende for tilgodebevis som også kun kan bruges i vores forretninger.

Read more
Scroll to load more

End of content

No more pages to load